Πολιτική Απορρήτου & Cookies

MONITOR ELECTRONICS
Professional Led Solutions

Η Monitor Electronics αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτύου, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 («Κανονισμός»), τον Ν. 4624/2019 και τον Ν. 3471/2006. Το παρόν κείμενο πολιτικής περιγράφει τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων των χρηστών κατά την επίσκεψη ή χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών του παρόντος Ιστοχώρου. Ο επισκέπτης του Ιστοχώρου μας ή/και χρήστης των υπηρεσιών μας οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις προστασίας των προσωπικών του πληροφοριών που αναφέρονται εδώ.

Monitor Electronics

Ποιοί είμαστε

Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι η εταιρία Monitor Electronics με την επωνυμία «ΜΟΝΙΤΟΡ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΠΕ – ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ» (στο εξής «ΜΕ»), που έχει την έδρα του στη Αθήνα, 45η Οδός, αριθμός 3, ΒΙΟ.ΠΑ. Άνω Λιοσίων, 133-41 ΑΘΗΝΑ, Τηλέφωνο: (+30) 210-9700722, Fax: (+30) 210-9700557, Email: info@monitor-electronics.gr

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://www.monitor-electronics.gr (Ελληνική έκδοση)

Η ΕΜ έχει ορίσει Υπεύθυνο προστασίας δεδομένων, ο οποίος είναι υπεύθυνος να παρακολουθεί τη συμμόρφωση με τον Κανονισμό, να συνεργάζεται με την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και να αποτελεί σημείο επικοινωνίας με την Αρχή, καθώς και με τα υποκείμενα των δεδομένων.

Τα στοιχεία επικοινωνίας του Υπεύθυνου Προστασίας Δεδομένων του ΠΟΦΤΜΜΔ είναι τα εξής: Email: info@monitor-electronics.gr

Τι είναι η επεξεργασία προσωπικών δεδομένων

Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή προσωπικών δεδομένων.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και γιατί

Δεδομένα πλοήγησης
Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση στον ιστότοπο της ΜΕ αυτόματα γίνεται καταγραφή της διεύθυνσης δικτυακού πρωτοκόλλου του χρήστη και δεδομένα σύνδεσης, μέσω των οποίων, όμως δεν αποκαλύπτονται αναγνωρίσιµα στοιχεία της φυσικής ταυτότητας του χρήστη, αλλά αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και µόνο για στατιστικούς λόγους επισκεψιμότητας στη δικτυακή παρουσίασή µας. Επιπλέον, συλλέγονται cookies, στην επεξεργασία των οποίων έχετε συγκατατεθεί. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται με σκοπό να σας παρέχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες του ιστότοπου μας.

Φόρμα επικοινωνίας
Εφόσον χρησιμοποιείτε τις φόρμες επικοινωνίας μας για να επικοινωνήσετε με τον ιστότοπο μας, συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σας, με τη συγκατάθεσή σας, ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Σχόλια
Όταν οι επισκέπτες αφήνουν σχόλια στον ιστότοπο, συλλέγουμε τα δεδομένα που εμφανίζονται στη φόρμα σχολίων όπως επίσης τη διεύθυνση IP του επισκέπτη και τη συμβολοσειρά του χρήστη του προγράμματος περιήγησης ώστε να βοηθήσουμε στην ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Μια ανωνυμοποιημένη συμβολοσειρά που δημιουργήθηκε από τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας (επίσης αποκαλούμενη “hash”) ενδέχεται να παρασχεθεί στην υπηρεσία Gravatar για να δει αν τη χρησιμοποιείτε. Η πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας Gravatar διατίθεται εδώ: https://automattic.com/privacy/. Μετά την έγκριση του σχολίου σας, η εικόνα του προφίλ σας είναι ορατή στο κοινό μέσα στο πλαίσιο του σχολίου σας.

Πολυμέσα
Εάν μεταφορτώνετε εικόνες στον ιστότοπο, θα πρέπει να αποφύγετε τη μεταφόρτωση εικόνων με ενσωματωμένα δεδομένα τοποθεσίας (EXIF GPS). Οι επισκέπτες του ιστότοπου μπορούν να πραγματοποιήσουν λήψη και εξαγωγή οποιωνδήποτε δεδομένων τοποθεσίας από εικόνες στον ιστότοπο.

Cookies
Αν αφήσετε ένα σχόλιο στον ιστότοπό μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποθηκεύσετε το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον ιστότοπό σας σε cookies. Αυτά είναι για την δική σας ευκολία, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας πάλι όταν αφήσετε ένα άλλο σχόλιο. Αυτά τα cookies θα διαρκέσουν για ένα έτος.

Αν έχετε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε στον ιστότοπο, θα δημιουργήσουμε ένα προσωρινό cookie για να προσδιορίσουμε αν ο φυλλομετρητής σας δέχεται cookies. Το cookie δεν περιέχει προσωπικές πληροφορίες και θα διαγράφει μόλις κλείσετε τον φυλλομετρητή σας.

Όταν συνδεθείτε, θα δημιουργήσουμε επίσης διάφορα cookies για να αποθηκεύσετε τις πληροφορίες σύνδεσης και τις επιλογές οθόνης. Τα cookie εισόδου διαρκούν για δύο ημέρες και τα cookie επιλογών οθόνης διαρκούν για ένα χρόνο. Αν επιλέξετε “Να με θυμάσαι”, η σύνδεσή σας θα παραμείνει για δύο εβδομάδες. Αν αποσυνδεθείτε από το λογαριασμό σας, τα cookie σύνδεσης θα καταργηθούν.

Εάν επεξεργαστείτε ή δημοσιεύσετε ένα άρθρο, ένα επιπλέον cookie θα αποθηκευτεί στο πρόγραμμα περιήγησης. Αυτό το cookie δεν περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα και υποδεικνύει απλώς το post ID του άρθρου που μόλις επεξεργαστήκατε. Λήγει μετά από 1 ημέρα.

Ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους
Τα άρθρα σε αυτόν τον ιστότοπο ενδέχεται να περιλαμβάνουν ενσωματωμένο περιεχόμενο (π.χ. βίντεο, εικόνες, άρθρα κ.λπ.). Το ενσωματωμένο περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους συμπεριφέρεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως και αν ο επισκέπτης επισκέφθηκε τον άλλο ιστότοπο.

Αυτοί οι ιστότοποι ενδέχεται να συλλέγουν δεδομένα για εσάς, χρησιμοποιούν cookies, ενσωματώνουν επιπλέον παρακολούθηση τρίτου μέρους και να παρακολουθούν την αλληλεπίδρασή σας με αυτό το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης της αλληλεπίδρασής σας με το περιλαμβανόμενο περιεχόμενο, εάν έχετε λογαριασμό και έχετε συνδεθεί στον συγκεκριμένο ιστότοπο.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων
H νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων πλοήγησης είναι το άρθρο 6 παρ. 1 στοιχ. στ΄ του Κανονισμού, καθώς τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου μας, αλλά και για τη βελτιστοποίησή του και τη διασφάλιση της ασφάλειας των πληροφοριακών μας συστημάτων.

Αποδέκτες των δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών ή/και χρηστών των υπηρεσιών του ιστότοπου μας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους αποδέκτες, με εξαίρεση την περίπτωση όπου παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για το σκοπό αυτό ή για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων ή εάν αυτό είναι απαραίτητο για τη συμμόρφωση με έννομη υποχρέωσή μας.

Ασφάλεια δεδομένων
Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και επισκεπτών του ιστότοπου μας χρησιμοποιούμε ασφαλή σύνδεση (https://) και μέτρα ασφαλείας δεδομένων για την αποτροπή του κινδύνου απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κοινοποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών.

Plugins κοινωνικής δικτύωσης
Στις ιστοσελίδες μας ενσωματώνονται διεπαφές εφαρμογών μέσω κοινωνικής δικτύωσης ή πρόσθετα (Plugins) υπηρεσιών κοινωνικής δικτύωσης, όπως είναι οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εταιρίες Facebook, Twitter κλπ. Με τα πρόσθετα αυτά μπορεί να μεταφέρονται πληροφορίες στην αντίστοιχη πλατφόρμα για εσάς, χωρίς αυτό να γίνεται άμεσα αντιληπτό. Οι πληροφορίες αυτές περιλαμβάνουν τον αριθμό ταυτοποίησης χρήση της πλατφόρμας, τις ιστοσελίδες που έχετε επισκεφθεί κλπ. Τα Plug-ins διέπονται από την πολιτική προστασίας δεδομένων της εκάστοτε υπηρεσίας κοινωνικής δικτύωσης.

Τα δικαιώματα σας
Όσον αφορά την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, έχετε τα εξής δικαιώματα:

  1. Δικαίωμα πρόσβασης, δηλ. το δικαίωμα να πληροφορηθείτε εάν προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία.
  2. Δικαίωμα διόρθωσης, δηλ. το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.
  3. Δικαίωμα διαγραφής, δηλ. το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.
  4. Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας όταν η ακρίβεια των δεδομένων αμφισβητείται, είναι παράνομη ή για άλλους λόγους.
  5. Δικαίωμα φορητότητας, δηλ. το δικαίωμα να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβασθούν τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας.
  6. Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.

Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθυνθείτε – χωρίς χρέωση – στον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων του Φεστιβάλ, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλ. διεύθυνση: info@monitor-electronics.gr ή ταχυδρομικώς, στην ως άνω διεύθυνσή μας.

Δικαίωμα καταγγελίας
Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23) και στο τηλέφωνο 2106475600 και φαξ 2106475628 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας complaints@dpa.gr.

ORATON LED Video Walls & Displays

ORATON Totem

  • ORATON totemORATON IT612 Οκτωβρίου, 2020 - 8:09 μμ

    Η σειρά ORATON IT6 είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απεικόνιση βίντεο και εικόνας. Η δυνατή φωτεινότητα που παρέχει το κάνουν ιδανικό για την χρήση του σε βιτρίνες καταστημάτων και σε σημεία με έντονο φως.

  • ORATON totemORATON IT512 Οκτωβρίου, 2020 - 8:09 μμ

    Η σειρά ORATON IT5 είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απεικόνιση βίντεο και εικόνας. Η δυνατή φωτεινότητα που παρέχει το κάνουν ιδανικό για την χρήση του σε βιτρίνες καταστημάτων και σε σημεία με έντονο φως.

  • ORATON totemORATON IT412 Οκτωβρίου, 2020 - 8:08 μμ

    Η σειρά ORATON IT4 σχεδιάστηκε για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση βίντεο και εικόνας. Χάρη στην τεχνολογία LED που ενσωματώνει προσφέρει μοναδική καθαρότητα, φωτεινότητα και ευκρίνεια εικόνας.

ORATON Screen

  • ORATON screenORATON IS612 Οκτωβρίου, 2020 - 8:07 μμ

    Η σειρά ORATON IS6 είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απεικόνιση βίντεο και εικόνας. Η δυνατή φωτεινότητα που παρέχει το κάνουν ιδανικό για την χρήση του σε βιτρίνες καταστημάτων και σε σημεία με έντονο φως.

  • ORATON screenORATON IS512 Οκτωβρίου, 2020 - 8:07 μμ

    Η σειρά ORATON IS5 είναι σχεδιασμένη με γνώμονα την καλύτερη δυνατή απεικόνιση βίντεο και εικόνας. Η δυνατή φωτεινότητα που παρέχει το κάνουν ιδανικό για την χρήση του σε βιτρίνες καταστημάτων και σε σημεία με έντονο φως.

  • ORATON screenORATON IS412 Οκτωβρίου, 2020 - 8:06 μμ

    Η σειρά ORATON IS4 σχεδιάστηκε για την καλύτερη δυνατή απεικόνιση βίντεο και εικόνας. Χάρη στην τεχνολογία LED που ενσωματώνει προσφέρει μοναδική καθαρότητα, φωτεινότητα και ευκρίνεια εικόνας.

ORATON Module

ORATON IM-in

  • Oraton moduleORATON IMF-in12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:06 μμ

    Το ORATON IMF-in είναι κατάλληλο για μόνιμες εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους. Η φωτεινότητα του το καθιστά ιδανικό για ψηφιακή διαφήμιση σε μικρή απόσταση θέασης.

  • Oraton moduleORATON IMR-in12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:05 μμ

    Το ORATON IMR-in είναι κατάλληλο για μετακινούμενες εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους. Η υψηλή φωτεινότητα και ανάλυση αναπαράγει το περιεχόμενο του καλύτερα από μια LCD οθόνη. Έχουν μοντέρνο και λεπτό σχεδιασμό.

ORATON IM-ex

  • ORATON moduleORATON IMF-ex12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:05 μμ

    Το ORATON IMF-ex είναι κατάλληλο για μόνιμες εξωτερικές εφαρμογές. Είναι Ιδανικό για τηλεοπτικά στούντιο, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, χώρους εκδηλώσεων κλπ.

  • ORATON moduleORATON IMR-ex12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:04 μμ

    Το ORATON IMR-ex είναι κατάλληλο για κάθε μετακινούμενη εξωτερική εφαρμογή . Είναι Ιδανικό για τηλεοπτικά στούντιο, εμπορικά κέντρα, ξενοδοχεία, αεροδρόμια, χώρους εκδηλώσεων κλπ.

Commercial Displays

  • Commercial DisplaysΣταυρός Φαρμακείου LED12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:57 μμ

    Ο Σταυρός Φαρμακείου Led αποτελεί μια ολοκληρωμένη δυναμική λύση για την ενημέρωση των πελατών σας και την διαφήμιση της επιχείρησής σας.

  • TickerTicker12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:57 μμ

    Η ηλεκτρονική πινακίδα Ticker, τεχνολογίας Led είναι μια ολοκληρωμένη δυναμική λύση για την ενημέρωση των πελατών σας και για την διαφήμιση της επιχείρησής σας. Έχει σχεδιαστεί για την προβολή κυλιόμενων μηνυμάτων και γραφικών.

  • GSPIGSPI (Gas Station Price Indicator)12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:57 μμ

    Σχεδιασμένο να ενισχύει την προβολή του σταθμού σας το βράδυ, καθώς και κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα κάνει εύκολη την ενημέρωση των τιμών, εξαλείφοντας τα θέματα του χρόνου και ασφάλειας που σχετίζονται με την παραδοσιακή ενημέρωση των τιμών.

  • BannerBanner12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:52 μμ

    Το Banner είναι μια ολοκληρωμένη δυναμική λύση για την ενημέρωση των πελατών σας και για την διαφήμιση της επιχείρησής σας. Έχει σχεδιαστεί για την προβολή κυλιόμενων μηνυμάτων και γραφικών σε ένα οικονομικά αποδοτικό, συμπαγές μέγεθος.

Passenger Information Displays

  • PPID (Platform Passenger Information Display)PPID (Platform Passenger Information Display)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:03 μμ

    Συσκευή με οθόνη Full Matrix, που μπορεί να εγκατασταθεί σε πλατφόρμες σταθμών ώστε να παρέχει στους επιβάτες το χρονοδιάγραμμα και τον προορισμό των δρομολογίων σιδηροδρόμων, λεωφορείων ή άλλων μέσων.

  • FPID (Flag Passenger Information Display)FPID (Flag Passenger Information Display)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:02 μμ

    Σχεδιασμένο για εγκατάσταση σε τοποθεσίες με περιορισμένο ελεύθερο χώρο, όπως πεζοδρόμια. Παρέχει στους επιβάτες το χρονοδιάγραμμα και τον προορισμό των δρομολογίων συγκοινωνίας.

  • Totem (Totem Passenger information Display)Totem (Totem Passenger information Display)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:02 μμ

    Αυτόνομη συσκευή που λαμβάνει και να εμφανίζει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες όπως, αριθμό/όνομα διαδρομής, προορισμό, εκτιμώμενη ώρα άφιξης ή αναχώρησης, πληροφορίες ανταπόκρισης με άλλα δρομολόγια κλπ.

Traffic Displays

  • VMS (Variable Message Sign)VMS (Variable Message Sign)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:01 μμ

    Σε σήραγγες και αυτοκινητόδρομους τα VMS ενημερώνουν και προειδοποιούν τους οδηγούς με μηνύματα κειμένου σύμφωνα με τις τρέχουσες συνθήκες κυκλοφορίας , συμβάντων και επειγουσών κανόνων οδικής κυκλοφορίας.

  • VSLS (Variable Speed Limit Sign)VSLS (Variable Speed Limit Sign)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:01 μμ

    Το Variable Speed Limit Sign χρησιμοποιείται στο εσωτερικό σηράγγων ή στους αυτοκινητόδρομους και σκοπός του είναι να εμφανίζει όρια ταχύτητας που αλλάζουν σε πραγματικό χρόνο σύμφωνα με τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

  • LCS (Lane Control Sign)LCS (Lane Control Sign)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:00 μμ

    Προϊόν που ενημερώνει τους οδηγούς σχετικά με τη διαθεσιμότητα των λωρίδων κυκλοφορίας χρησιμοποιώντας έως και τέσσερα σύμβολα. Κόκκινο “X” και πράσινο βέλος , καθώς και δύο κίτρινα βέλη αριστερά και δεξιά για τις παρακάμψεις.

  • TFI (Toll Fare Indicator)TFI (Toll Fare Indicator)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:00 μμ

    Το Toll Fare Indicator εγκαθίσταται σε σταθμούς διοδίων. Σκοπός του είναι η γρήγορη και δυναμική ενημέρωση των οδηγών για το αντίτιμο των διοδίων και τις μεθόδους πληρωμής.

  • BPS (Bicolor Pictogram Sign)BPS (Bicolor Pictogram Sign)12 Οκτωβρίου, 2020 - 8:00 μμ

    Το BPS (Bicolor Pictogram Sign) χρησιμοποιείται εντός σηράγγων ή σε αυτοκινητόδρομους εμφανίζοντας δυναμικά μεταβαλλόμενες πινακίδες κυκλοφορίας, ανάλογα με τις τρέχουσες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Tunnel Emergency Signs

  • EESTunnel Emergency Exit sign12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:59 μμ

    Το Emergency Exit Sign ή αλλιώς EES είναι μια συσκευή που ενσωματώνει τεχνολογία led και προορίζεται για χρήση εντός τούνελ, με σκοπό την κατάδειξη της θέσης αλλά και της κατεύθυνσης της πλησιέστερης εξόδου σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

  • TECSTunnel Emergency Cabinet Sign12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:59 μμ

    Το Tunnel Emergency Cabinet Sign είναι μια συσκευή που ενσωματώνει τεχνολογία led και προορίζεται για χρήση εντός τούνελ, με σκοπό την κατάδειξη της θέσης της πλησιέστερης πυροσβεστικής φωλιάς και τηλεφώνου έκτακτης ανάγκης.

  • Tunnel Evacuation SignTunnel Evacuation Sign12 Οκτωβρίου, 2020 - 7:58 μμ

    Φωτιστικό το οποίο προσφέρει φωτισμό για τον προσανατολισμό αλλά και την κατάδειξη της καταλληλότερης διαδρομής προς την έξοδο διαφυγής, για χρήση εντός τούνελ.